Brugsanvisning Erogan

Erogan urte- og mineralkompleks fremstilles i form af et granulært stof indeholdende en homogeniseret blanding af komponenter af naturlig oprindelse. Brune gelatinekapsler indeholder 500 mg granulat. Kapslerne er pakket i forseglede folieovertrukne blisterpakninger med et tofarvet lægemiddellogo. Blisterkapacitet - 10 kapsler.

Hver pakke indeholder to blisterpakninger med 10 kapsler og en trykt instruktion til brug af Erogan kapsler. Papkassens kanter er forsynet med billeder og inskriptioner, der forklarer, hvordan man bruger stoffet. Erogan, distribueret i Danmark, kan have indskrifter på statssprog og engelsk.

Pas på forfalskninger! Uoverensstemmelsen mellem den givne beskrivelse og det eksterne design af produktet indikerer forfalskning af produktet!

Indikationer og kontraindikationer

Betændte mandlige organer, de vil blive hjulpet af Erogan kapsler

Indikationer for brug af Erogan kapsler:

  • krænkelser af styrken i enhver grad, uanset etiologi og patogenese;
  • svær erektil dysfunktion
  • forsinket ejakulation;
  • diagnosticeret hormonel ubalance
  • anorgasmia;
  • aldersrelateret fald i libido;
  • psykologiske problemer, der forhindrer fuldt samleje.

En relativ kontraindikation er grad 3 arteriel hypertension.

Behandlingsforløb

Den nominelle varighed af behandlingsforløbet med urtemineral-komplekset Erogan er 10 dage. I nogle tilfælde kræver kurset en forlængelse i en periode på tre uger til tre måneder.

For at opnå et stabilt langvarigt resultat anbefales det, at efter afslutning af hovedfasen af ​​behandlingen af ​​seksuelle dysfunktioner skiftes til en profylaktisk dosis af lægemidlet - en kapsel hver anden dag (patientens alder op til 47-50 år ) eller en kapsel dagligt (alder over 50 år). Hurtig styrkebehandling med Erogan kapsler er en realitet!

Instruktioner

Brug af Erogan kapsler anbefales til voksne mænd. Startdosis er en kapsel om dagen. Erogan skal tages umiddelbart efter måltider om morgenen. Desuden anbefales det at skifte til at tage kapsler to gange om dagen.

Væsentlige krænkelser af styrke og overvægt kan kræve en stigning i dosis af lægemidlet. Når du tager tre eller fire kapsler om dagen, skal du prøve at holde dig til den samme medicineringstid.

Det anbefales ikke at drikke mere end en kapsel ad gangen. Den jævne fordeling af doser langs tidsskalaen sikrer, at koncentrationen af ​​aktive stoffer i blodplasmaet holdes på det rette niveau.

Vigtig information

Der var ingen observationer, der pålideligt bekræfter eller benægter effektiviteten af ​​at tage Erogan kapsler af kvinder. Der er ingen autoritativ anbefaling for brugen af ​​dette lægemiddel til behandling af seksuel dysfunktion hos kvinder.