Oplevelse af brug Erogan

Oplevelsen af ​​brugen af ​​Erogan kapsler deles af Petru, Craiova, Rumænien.

Jeg begyndte at have et aktivt sexliv i en alder af 16, og i halvandet årti vidste jeg ikke nogen problemer. Den første alarmklokke lyder natten efter at have fejret min 30-års fødselsdag. På trods af min daværende venes indsats skete der intet . . .

Første kønssvigt

Læseranmeldelse, der forbedrede erektion med Erogan kapsler

Jeg betragtede svigtet som et resultat af overfodring, og efter en 24-timers hvile prøvede jeg igen. Alt gik fint. Fra den dag fortsatte det - hver anden gang. En dato går godt, en anden - selv om det er om en uge - kryds det endda fra kalenderen. Sandsynligvis er der opstået en psykologisk holdning. Følelsen af ​​uundgåelighed med en anden fiasko er smertefuld!

Jeg blev rådet til at holde op med at drikke og ryge, få behandling fra en psykoterapeut og endda acceptere operation. Jeg nægtede.

I en alder af fyrre var situationen blevet kritisk. Erektioner begyndte at forekomme ekstremt uforudsigeligt, kun sjældent, som et resultat af at jeg endda holdt op med at gøre bekendtskab med kvinder. At tilbringe resten af ​​dit liv alene er en dårlig idé. Så jeg begyndte at lede efter måder til sparsomt at løse problemet.

Finde en løsning

En ting kan siges om at tage en bred vifte af syntetiske lægemidler, som jeg har købt i en årrække: de er enten inaktive eller handler i kort tid. En systemisk løsning var nødvendig.

Ikke straks og ikke hurtigt valgte jeg phytocomplex Erogan. Annoncen lovede en hurtig kur mod styrken, men med min triste oplevelse forventede jeg ikke et øjeblikkeligt resultat. Den læge, jeg konsulterede om, hvordan man bruger Erogan-kapslerne, foreslog at starte med påfyldningsdoser. Jeg lider ikke af allergi, men zink med min livsstil var tydeligt mangelvare.

Erfaring med langvarig brug af Erogan kapsler

Erogan kapsler i blærer

I en måned har jeg drukket Erogan en kapsel hver sjette time. En mærkbar forbedring af erektion opstod straks, men dette er ikke et tilstrækkeligt resultat, sagde lægen. I mit tilfælde tager det mindst to måneder at tage urtepræparater for at opnå en stabil effekt.

Efter den første måned skiftede jeg til to Erogan kapsler om dagen. På det tidspunkt var min tilstand mærkbart forbedret: den evige morgenmelankoli forsvandt, en mening i livet dukkede op, et godt humør behøvede ikke længere at drikke hver aften. Sandt nok fortsatte han med at ryge som før - en pakke om dagen.

I slutningen af ​​den anden måned begyndte jeg at få erotiske drømme, som ikke var sket i tredive år. Lægen sagde, at yderligere behandling kræver seksuel praksis. Så turde jeg og spurgte hende ud på en date.

Bedre end forventet resultat!

Sådan gjorde brugen af ​​avanceret urtemedicin mig glad. Vi har været sammen i flere år. Jeg fortsætter med at tage Erogan kapsler som en forebyggende foranstaltning. Min kone kræver, at jeg holder op med at ryge. Jeg er sikker på effektiviteten af ​​de livreddende kapsler. De svigter mig ikke! Vi har fuld ordre med sex! Tak, fordi du læste min anmeldelse!