Hjemmelavede opskrifter for at øge styrken hos mænd

Mænd kan stå over for problemet med erektil dysfunktion ikke kun efter 50 år, men også i en ung alder. Årsagen er det stadigt stigende tempo i livet ledsaget af forstyrrelser i den psyko-følelsesmæssige sfære, overanstrengelse, mangel på søvn, overtrædelse af diæt og diæt. For at forbedre en erektion under disse forhold er den mest effektive måde at bruge stoffer. Imidlertid er lægemiddelbehandling forbundet med risikoen for bivirkninger. Brug af potente lægemidler har også en række kontraindikationer. Mænd, der er bekymrede over deres seksuelle sundhed, opfordres til at bruge traditionelle metoder. Disse er tinkturer og afkog af lægeplanter og fødevarer.

Tinkturer og afkog af lægeplanter

Folkemedicin på naturligt grundlag bruges aktivt til at øge styrken hos mænd. Ekstrakter, tinkturer, ekstrakter og afkog af medicinske urter er egnede til dette. I modsætning til lægemiddelbehandling mod impotens har naturlige formuleringer ikke signifikante bivirkninger, og der er meget færre kontraindikationer for deres anvendelse.

For at øge mandlig styrke anbefaler traditionel medicin at bruge følgende planter:

ginseng rod for at øge styrken
  • Ginseng.For at slippe af med tegn på impotens bruges en hurtigvirkende medicin - plantens rod. Den indeholder panaxosider, æteriske olier og nogle andre kemiske forbindelser, der øger seksuel ophidselse. Planten har en generel styrkende virkning på kroppen, giver blodkarrene tone, normaliserer kønsorganets funktion og øger immuniteten. Ginsengrod forbruges i form af alkoholisk tinktur eller afkog. Den første mulighed kan købes på apoteket færdigt eller lavet med en hjemmeopskrift. For at gøre dette skal du lægge 30-40 g af den knuste rod i en mørk glasskål og hæld 250 ml vodka. Det anbefales at insistere på sammensætningen i mindst 12-14 dage, derefter filtrere gennem osteklud og drikke 5-10 ml på tærsklen til hvert måltid. Bouillon fremstilles ved at hælde 50 g af planten med 300 ml kogende vand. Efter en to timers infusion filtreres sammensætningen gennem osteklud og forbruges i 1-2 spsk. l. om morgenen, ved frokosttid og om aftenen (20 minutter før måltider).
  • Eg bark.Planten indeholder en stor mængde tanniner og sporstoffer, der bruges af mænd til at rejse en erektion. Til fremstilling af en medicinsk bouillon bruges ung egebark, opsamlet om foråret eller købte råvarer på et apotek. 50 g knust vegetabilsk produkt nedsænkes i en jernkasser fyldt med 1 liter koldt vand og sættes på svag varme. Efter en times madlavning afkøles sammensætningen og filtreres gennem osteklud. Det anbefales at bruge produktet i en dosis på 150-200 ml 2-3 gange om dagen mellem måltiderne. Egbark kan øge styrken af en erektion betydeligt på kun 1 uge.
  • Marsh calamus.De aktive ingredienser, der indeholder plantens rod og blomsterstande, forbedrer erektionen ved at forbedre blodcirkulationen i bækkenområdet. Calamus har en smertestillende virkning i nærvær af inflammatoriske processer i organerne i kønsorganet, forhindrer udviklingen af prostatitis og prostata adenom. Brug af afkog fra planten hjælper med at forhindre og eliminere inflammatoriske processer i penishovedet, hvilket fremkalder tidlig ejakulation. For at forberede en helbredende sammensætning er det nødvendigt at brygge 20 g tørrede og knuste blomsterstande med 200-250 ml kogende vand og stå i 2-3 timer. Derefter filtreres midlet gennem osteklud og tages i 100 ml 2 gange om dagen (1 time før måltider).
  • Perikon.Planteens styrkeforøgende egenskab skyldes forbedringen af det generelle helbred. Dette letter sporstoffer, essentielle olier, vitaminer, flavonoider, tanniner, anthocyaniner og andre biologisk aktive forbindelser. For at forberede bouillon skal du hælde 50 g tørret og hakket perikon med 300 ml kogende vand og stå i 1, 5-2 timer. Derefter skal sammensætningen filtreres gennem osteklud. Det anbefales at indtage et afkog af perikon 2-3 gange om dagen, 100-150 ml (30 minutter før et måltid).

Planter som pebermynte og ingefær øger mandens styrke effektivt. For at forberede medicinsk te har du brug for 10 g hakket ingefærrod og 5 g tørret mynte, bryg 300 ml kogende vand og lad det stå i 10-15 minutter. Styrken af styrken opstår uden bivirkninger på grund af det faktum, at der er en let irritation af urinvejene. Dette fremkalder en aktivering af blodcirkulationen i bækkenområdet og den tidligst mulige fyldning af penis kavernøse kroppe med blod. Den beroligende effekt af mynte hjælper med at lindre angst og angst.

Nogle biologisk aktive forbindelser af lægeplanter kan sænke eller øge blodtrykket, tynde blodet og fremkalde en forværring af sygdomme i mave-tarmkanalen. Af denne grund er det nødvendigt at gøre dig bekendt med mulige kontraindikationer og konsultere en læge, før du bruger naturlige naturlægemidler.

Produkter, der øger styrken

En stigning i mandlig styrke kan forekomme efter at have spist visse fødevarer. Disse egenskaber ved fødevarer bruges til at forbedre erektil funktion.

Til dette formål bruger de:

løg og hvidløg for at øge styrken
  • Løg og hvidløg.Planter forbedrer ikke en mands seksuelle funktion direkte, men favoriserer etableringen af stærk immunitet og normalisering af den generelle sundhed. Forbruget af løg og hvidløg hjælper med at forbedre sædkvaliteten og slippe af med infertilitet. Disse fødevarer kan spises uforarbejdet eller laves til afkog. For at gøre dette skal du hugge 100 g løg og 50 g hvidløg, blande og hælde 500 ml kogende vand. Efter en halv times infusion skal sammensætningen filtreres gennem cheesecloth. Det anbefales at forbruge blandingen 100 ml 2-3 gange om dagen (før måltider). Du kan fremstille alkoholtinktur af hvidløg og løg. For at gøre dette skal du skære 2 store løg i små stykker, tilsæt 3-4 fed hvidløg, læg råmaterialerne i en glasbeholder og hæld 200 ml vodka. Efter 12-14 dage er tinkturen klar til brug. Det skal tages i en mængde på 1-2 tsk. hver gang før måltider.
  • Chili.Produktets styrkeforøgende egenskab skyldes tilstedeværelsen af alkaloider i planten. Naturlige komponenter fungerer som forstærkere til transmission af nerveimpulser langs fibrene, hvilket bidrager til normaliseringen af arbejdet i hele organismen og især reproduktionssystemet. Hot peber stimulerer produktionen af endorfiner, normaliserer den følelsesmæssige baggrund og forbedrer stemningen. Brugen af dette produkt er kontraindiceret hos mænd, der har maveplager. Chili peber kan spises som et krydderi, købes eller laves til en alkoholisk tinktur. Til selvforberedelse har du brug for 3-4 mellemstore plantebælg, hæld 200 ml vodka og opbevar på et mørkt sted i 10-15 dage. Det er nødvendigt at tage sammensætningen i 10 ml før eller under måltiderne. Det anbefales at bruge tinkturen i 3-4 uger, hvorefter du skal tage en pause på 1 måned.
  • Fisk og skaldyr.Erektionsproblemer hos en voksen skyldes i høj grad mangel på det mandlige kønshormon testosteron. For at øge niveauet anbefales det at sprede menuen med fisk og skaldyr rig på fedtsyrer (omega-3 og omega-6), zink og selen. Muslinger, blæksprutter og rejer indeholder stoffer, der øger seksuel lyst hos mænd.

Det bedste middel til at øge styrken i alderdommen på kun 3 dage er dousing og en kontrastbruser. For at styrke en erektion er det nødvendigt at vælte et bassin med isvand umiddelbart efter et varmt bad. Du kan også udsætte din krop for et kortsigtet skarpt temperaturfald, når du besøger en sauna eller et bad. Sne gnidning er også nyttigt. Det er muligt at forbedre styrken på grund af det faktum, at disse procedurer hjælper med at hærde kroppen, øge blodkarens elasticitet og normalisere hjertemusklens arbejde. På grund af dette begynder blodet at fylde penis kavernøse kroppe meget hurtigere, hvilket øger hastigheden af starten af en erektion.