Hvad er styrke

I lang tid blev mands styrke (styrke) sidestillet med evnen til at blive far og til at fortsætte løbet, som blev betragtet som en stor velsignelse, skænket af naturen. I øjeblikket får ordet styrke en bredere betydning - ikke kun for at blive far, men også for at tilfredsstille en kvinde. Normalt anvendes ordet styrke kun på mænd og deres seksualitet. For mænd er styrke et nødvendigt kriterium for et fuldt seksuelt liv. Men hvad er styrke? Hvorfor er det nødvendigt, og hvad påvirker det.

En mand med god styrke er krammet af en tilfreds kvinde

Hvad er styrke

Betydningen af ordet styrke er evnen til at udføre enhver handling, skabe, udføre, producere. Styrke og mulighed er synonymt med styrke.

Kendetegnet ved:

Nærheden af ​​en mand med en kvinde karakteriserer styrken.
 • evnen til at ejakulere og sædkvaliteten
 • erektil funktion og hastigheden af dens manifestation
 • varigheden af samleje
 • evnen til at få tilfredshed og tilfredsstille en kvinde.

Hvad der er styrke i bred forstand er evnen til at have sexliv. Dette er en mands evne til at være far. Styrken hos mænd bør ikke sidestilles med hyppigheden af samleje, muligheder, seksuel lyst, erektion. Alle disse begreber er ikke synonymer, men er kun bestanddele af dette koncept.

Styrke komponenter

De sammensatte dele af mandlig styrke er:

 1. Libido er en mands trang til en kvinde.
 2. Erektion - hærdning og en signifikant stigning i volumen af penis på grund af blodhastighed og fyldning af corpora cavernosa med det. Erektion er ansvarlig for evnen til at have samleje.
 3. Sædens funktionalitet, hvilket betyder deres hastighed og kvalitet til forplantning.

Hver komponent i styrken afhænger af et antal faktorer. Så libido afhænger af testosteronhormonet. Testosteron er et mandligt hormon syntetiseret af testiklerne og binyrebarken, deltager aktivt i produktionen af sædceller og er ansvarlig for deres kvalitetsindikator. Testosteron kan også påvirke mænds humør og modstandsdygtighed over for stress og depression. Det spiller en vigtig rolle i processen med at forbrænde fedt og opretholde muskelmasse.

Testosteronsyntese er direkte relateret til alder, økologi såvel som livsstil og ernæring. Derudover er libido hos mænd påvirket af den psyko-emotionelle tilstand, som afhænger af miljøet og modstanden mod negativ indflydelse udefra.

Ung mand med høje testosteronniveauer

Testosteron syntetiseres aktivt i puberteten. Den maksimale koncentration i blodet falder på 25-30 år. Derefter begynder dets gradvise fald.

Alder påvirker erektil funktion, jo yngre manden, jo bedre fungerer det kardiovaskulære system, hvilket giver blodgennemstrømningen til penis. Erektion påvirkes af vægt og akkumuleret kropsfedt, hvilket påvirker alle organers arbejde negativt. Miljøets negative indvirkning spiller også en vigtig rolle.

Mandlig sundhed har den største indvirkning på erektion. Inflammatoriske processer af infektiøs eller bakteriel oprindelse, der påvirker kønsorganet, hvilket kan forårsage midlertidig eller permanent forsvinden af en erektion.

God styrke har en gavnlig effekt på hele kroppens arbejde, især regelmæssigt køn forbedrer blodgennemstrømningen og forynger kroppen.

Impotens

Det modsatte koncept for styrke hos mænd er impotens - manglende evne til at tilfredsstille seksuelle behov. Impotens er kendetegnet ved manglende evne til at opnå og opretholde en erektion, for tidlig sædafgang og manglende tilfredshed fra samleje. Impotens er forbundet med nedsat blodgennemstrømning og dårlig blodgennemstrømning til corpus cavernosum i penis.

Styrken hos mænd afhænger af komponenter som:

Dårlige vaner påvirker styrken
 1. Temperament og genetisk disposition, maskulin styrke og energi er iboende i naturen og nedarvet.
 2. Sygdomme i hjerte og blodkar. Dysfunktion af dette vigtige kropssystem fører til utilstrækkelig blodgennemstrømning til penis.
 3. Sygdomme i kønsorganet.
 4. Hormonforstyrrelser og diabetes mellitus fører til utilstrækkelig syntese af hormoner, der er nødvendige for at opretholde styrken på et godt niveau eller dens fuldstændige forsvinden.
 5. Overvægt er årsagen til syntesen af et stort antal kvindelige hormoner og en utilstrækkelig mængde mandlige hormoner. Mangel på mandlige hormoner fører til et fald i tiltrækning til det modsatte køn. Overvægt lægger også stress på det kardiovaskulære system og forstyrrer bevægelsesfriheden.
 6. Alder. Jo ældre manden, desto mindre producerer testosteronhormon hans krop. Også ældre mænd er mere tilbøjelige til at udvikle forskellige sygdomme, hvilket negativt påvirker styrken.
 7. Ondartede svulster, der påvirker organerne i det kardiovaskulære eller nervesystemet.
 8. Den ustabile psyko-emotionelle tilstand hos en mand fører til et fald i tiltrækningskraft og lyst. Årsagerne er stressede situationer, depression, angst, frygt, spænding.
 9. Dårlige vaner: misbrug af alkoholholdige produkter, rygning, brug af narkotiske stoffer.

Sådan opretholdes styrken

For altid at have en stærk styrke, skal du vide alt om styrke, herunder hvordan du opretholder den:

For en god styrke skal en mand spise rigtigt
 1. For at opretholde mandlig styrke er det nødvendigt at revidere hele kosten og begrænse forbruget af store mængder stegt, krydret og salt. Produkterne fra den daglige diæt skal være sunde og indeholde alle de nødvendige mineraler og vitaminer. For mænd er det vigtigt at spise mad rig på zink, selen, vitamin E, C og gruppe B: nødder, mejeriprodukter, fisk og skaldyr, magert kød, friske grøntsager og frugter, greener.
 2. Slip af ekstra pund for evigt, som forstyrrer kroppens normale funktion og reducerer mandlig seksualitet.
 3. Led en aktiv livsstil, lav specielle øvelser for at forbedre styrken. Sættet med øvelser inkluderer træning af pubococcygeal muskler, hvilket øger blodcirkulationen i bækkenorganerne.
 4. Giv op med misbrug af alkohol og rygning. Undgå stressede situationer, bekymringer, bekymringer. Sov otte timer om dagen.

Mandlig styrke er en mands evne og ønske om samleje, hvilket også påvirker reproduktiv funktion. For at opretholde mænds sundhed er det vigtigt at vide, hvad styrken er, hvad den afhænger af, og hvordan man opretholder den. Kraftig styrke afhænger af mange faktorer og er en konsekvens af en sund livsstil og korrekt ernæring.