Hvilke vitaminer hjælper med at forbedre styrken hos mænd?

vitaminer til mandlig styrke

Ingen vil benægte fordelene ved vitaminer for kroppen. I vores tidsalder med hastigheder og fastfood er mange mangelfulde og dermed sundhedsmæssige problemer. Hvis en person får lidt næringsstoffer, bliver han ofte syg, mister vitalitet og bliver gammel tidligt. Repræsentanter for det stærkere køn forsømmer især deres helbred. Og vitaminer er vigtige for mænd på samme måde som for kvinder.

Denne artikel afslører i detaljer emnet vitaminer til voksne mænd. Her er information om, hvilke elementer der er behov for, hvad er fordelene ved hver af dem.

Giver råd om valg af stoffer. Anbefalinger gives til forskellige alderskategorier for repræsentanter for den stærke halvdel af menneskeheden.

Og der gennemføres også en gennemgang af vitaminkomplekser med information om deres hovedformål.

Hvordan man træffer det rigtige valg

valg af vitamin for styrke

At købe det første lægemiddel, der kommer sammen, i håb om at det vil hjælpe fra alt i verden, er fjollet. Det er vigtigt at vælge de rigtige vitaminer. Og til dette skal du tage højde for mange faktorer. For eksempel sådan:

 • træk ved livsstil, diæt;
 • alder;
 • tilstedeværelsen eller fraværet af kroniske sygdomme.

Der er mange billige og effektive lægemidler på det moderne lægemiddelmarked. De er i stand til at løse en lang række sundhedsproblemer eller blive pålidelig forebyggelse. Og der er dyre importerede mærker.

Det skal huskes, at omkostninger og oprindelsesland ikke altid er en indikator for kvalitet. Det sker ofte, at indenlandske, overkommelige midler er bedre end udenlandske.

Derfor er det umuligt kun at fokusere på denne faktor. Samt at købe uden at se populære, bredt annoncerede produkter.

Når alt kommer til alt er et produkt af høj kvalitet ikke nødvendigvis skjult bag en lys "indpakning".

Enhver, der går til et apotek uden recept fra en læge uden at vide, hvilke vitaminer de skal vælge, skal nærme sig problemet med det største ansvar. Det er nødvendigt at studere instruktionerne og være opmærksom på udstedelsesdatoen, holdbarheden; analyser sammensætningen (det er meget muligt, at for denne mand er en eller anden ingrediens kontraindiceret eller ikke nødvendig).

Præparater, der dækker 100% af det daglige indtag, en mand, hvis kost er afbalanceret, behøver ikke at drikke vitaminer. Når alt kommer til alt får han mange nyttige elementer fra mad. Her er vitamin- og mineralkomplekser egnede, hvilket giver kroppen 50 procent af de nødvendige stoffer.

Vigtig! Det er bedst at købe vitaminer i samråd med en specialist. Dette vil garantere, at komplekset af vitaminer til mænd vælges korrekt.

Rent mandlige vitaminer

vitaminer til styrke i frugt

Enhver, der mener, at repræsentanter for de stærkere og svagere køn har brug for de samme næringsstoffer, tager fejl. Eksperter identificerer vigtige vitaminer for mænds helbred. Her er de bedste bedste vitaminer til den mandlige krop:

 1. E. Understøtter blodkar, giver vitalitet, forbedrer styrken.
 2. C. Reducerer kolesterolniveauer. Det er meget vigtigt for mænd, der ryger.
 3. B. Uundværlig for nerver, kønsorganer, syn.
 4. A. Aktiverer produktionen af testosteron, forhindrer kræft, øger styrken. Skal inkluderes i multivitaminkomplekset for mænd.

Den daglige norm for vitaminer: E - 22, 5 g; C - 60 mg; B - 25 mg; A - 3 mg. Disse indikatorer bør tages i betragtning, når du vælger et lægemiddel.

Kommentar! Mænd bør ikke købe komplekser med jern (især med et højt jernindhold)! Dette element er mere nødvendigt af kvinder. Dens overskud i den mandlige krop skader det kardiovaskulære system.

Aldersparametre

Effekten af vitaminer afhænger ikke kun af mærke, sammensætning, pris…. En meget vigtig faktor er mandens alder. Det bør også overvejes, når du køber stoffer. Så:

 1. De bedste vitaminkomplekser for mænd, der endnu ikke har krydset 40-årsmærket, er dem, der aktiverer proteinsyntese, styrker muskler, regulerer hormonniveauer og forbedrer sædkvaliteten. Disse inkluderer B, A, E.
 2. Blandt vitaminer til mænd efter 40 år er C i spidsen, men B9, A, E er også nødvendige. Anti-aging antioxidanter er meget vigtige.
 3. Vitaminer til mænd efter 50 år er A, B12, C, E, som bevarer ungdommen og forhindrer smitsomme sygdomme. De hjælper også med at bevare styrken. Men der skal lægges særlig vægt på D-vitamin, som ikke længere produceres i dermis som før. Dens mangel fører til problemer med tænder, knogler, negle, hjerte. Et lignende sæt vitaminer er påkrævet efter 60 år.

I ungdommen tages komplekser af næringsstoffer snarere til profylakse. Og jo mere høj kvalitet det er, jo mindre er chancerne for "at få" kroniske lidelser ved alderdom. Hvis det ikke var muligt at bevare sundheden, er vitaminer især nødvendige.

Adskillelse efter formål

De fleste mineral- og vitaminbaserede produkter er kategoriseret efter "specialitet". Selvom der er universelle - generel forebyggende handling. Her lægges der vægt på B-gruppen og C-vitamin.

Der er komplekser til atleter og bare mennesker, der fører en aktiv fysisk eller mental livsstil. Præparaterne indeholder selen, vitamin A, B, C, D og E. Komplekser med et højt indhold af B1 og B12 hjælper med træthed, kronisk stress, depression. Du kan drikke dem separat. Disse er billige vitaminer. Resultatet bliver ret håndgribeligt.

Enhver, der lider af reproduktive sygdomme eller er involveret i deres forebyggelse, bør vide, at E-vitamin til styrke er en reel frelse. Og stoffet skal vælges med et højt indhold. Det er også vigtigt at tage komplekser med selen og zink, som forbedrer seksuel funktion.

Der er specielle produkter til hår og hud. Hvis du har problemer med sidstnævnte, skal du drikke vitamin H hver dag. Du kan også købe generelle sundhedskomplekser på apoteker. De hæver immuniteten, hjælper med at bekæmpe forskellige sygdomme. De indeholder vitamin B, C, D.

Oplysningerne nedenfor hjælper dig med at sammenligne specifikke lægemidler og finde dem, der er mest nødvendige. Den beskriver mere detaljeret komplekserne til forskellige formål. Hovedtyperne er angivet.

Vitaminer "fra haven"

De bedste vitaminer fås fra mad. Hver mand skal huske dette og overvåge sin diæt.

Så fx er fiskeolie med virkning et ægte universalmiddel. I nærvær af sådanne problemer og for at forebygge dem er du nødt til at spise mere laks, sild og andre repræsentanter for den "skællede" art. For at forbedre sædens styrke og kvalitet bør du også læne dig på kartofler, sød frugt, persille, løg, spinat, koriander, boghvede, perlebyg og hirse grød.

Den dyreste kilde til C-vitamin fra apoteket med citron, mandarin eller solbær er ingen sammenligning. De styrker immunforsvaret, helbreder forkølelse. Gulerødder er den rigeste kilde til naturligt vitamin A. Æg, jordbær, boghvede, skaldyr osv. - indeholder B-vitaminer i overflod, og dette er blot nogle få eksempler.

Råd! Det er bedre at tage vitaminer figurativt "plukket fra haven" end købt på apoteket. Derfor anbefales det at studere tabellerne, der beskriver indholdet af næringsstoffer i bestemte produkter, og derefter sammensætte din diæt baseret på denne information.

Afslutningsvis vil jeg gerne minde dig om, at de bedste vitaminer er egnede til dig personligt. Det tilrådes at vælge dem i samråd med en læge.

Hverken positive anmeldelser fra venner eller prisen eller producentens navn kan garantere, at det købte lægemiddel vil være nyttigt.

Derudover er det vigtigt at købe komplekser specielt til mænd, da behovene i kroppen af repræsentanter for forskellige køn er forskellige. Og de kan skade den mandlige krop (husk jern).

Det tilrådes ikke at skifte befæstningen helt til farmaceutiske præparater. Jo mere kroppen modtager næringsstoffer fra mad, jo bedre. Men hvis der er opstået et underskud, skal det fjernes. Dette gælder for alle - både absolut sunde mænd og dem, der lider af en slags sygdom. Avitaminosis har endnu ikke bragt noget godt til nogen!

De bedste vitaminkomplekser til forbedring af mandens styrkevia7

Lad os forstå terminologien: vitaminer er organiske stoffer beregnet til den normale funktion af menneskekroppen. De fleste vitaminer kan fås fra mad, men kosten for moderne mænd er langt fra perfekt. Derfor er du nødt til at tage specielle komplekser for at have sund styrke.

Der skelnes mellem følgende typer vitaminer:

vitaminer og mineraler til styrke i fødevarer
 • Fedtopløseligt. De akkumuleres i leveren.
 • Syntetisk Produceret ved syntese af kemiske grundstoffer.
 • Ekstraheret, opnået på basis af anlægskomponenter.
 • Vandopløseligt Disse stoffer ophobes ikke i kroppen.

Regelmæssig indtagelse af vitaminer giver stærk immunitet, udholdenhed, vedvarende seksuel lyst og ikke mindre vedvarende styrke. Manglen på elementer fører til en forringelse af udseendet, hyppige forkølelser, svaghed.

De mest nyttige sporstoffer til vedvarende styrke

Selen

selen til styrke i mad
 • Understøtter en erektion.
 • Forhindrer prostatakræft.
 • Indeholder i pistacienødder og bønner.
 • Normen for en mand er 0, 07 mg pr. Dag.

Zink

zink til styrke i mad
 • Syntetiserer testosteron.
 • Deltager i spermatogenesen.
 • Indeholdt i fisk og skaldyr, græskarfrø.
 • Den daglige norm er 15 mg.

Retinol

retinol til styrke i mad
 • Kraftig anti-aging antioxidant.
 • Findes i æg
 • Mejeriprodukter
 • Gulerødder
 • Du skal indtage 34 mg dagligt.

Vitaminer B

vitamin B til styrke i fødevarer
 • Forøg libido.
 • Forebygger hjerte-kar-sygdomme.
 • Indeholdt i kød, korn, grøntsager.
 • Den daglige dosis afhænger af typen af sporstoffer.

D-vitamin

D-vitamin til styrke i mad
 • Deltager i syntesen af kønshormonet.
 • Normaliserer seksuel lyst.
 • Indeholdt i fiskeolie
 • I torskelever.
 • Du skal indtage 0, 015 mg dagligt.

Ascorbinsyre

C-vitamin til styrke i fødevarer
 • Styrker blodkarrene
 • Gør dem elastiske
 • Gendanner en erektion om morgenen.
 • Indeholdt i ananas, citron, solbær.
 • Den daglige dosis kan være op til 100 mg.

Magnesium

magnesium til styrke i mad
 • Fremmer blodgennemstrømningen til bækkenorganerne.
 • Fundet i Pine Nuts
 • Byggrød
 • Kål
 • Du skal tage ca. 400 mg dagligt.

Tocopherol

tokoferol til styrke i fødevarer
 • Stimulerer sexlyst og forbedrer erektion.
 • Indeholdt i nødder
 • Bælgfrugter
 • Vegetabilske olier
 • Den daglige godtgørelse for mænd er ca. 18 mg.

Kalium

kalium for styrke i fødevarer
 • Understøtter fuld ejakulation.
 • Fremmer syntesen af androgener.
 • Indeholdt i svesker, linser, jordnødder.
 • Tag ca. 5 mg dagligt.

Hvornår skal du tage vitaminer for styrke?

 • Under akutte og kroniske patologier.
 • Om foråret og efteråret under forkølelse.
 • Efter 40 år.

Interaktion mellem vitaminer

 • Vitamin B2 bør ikke kombineres med zink og kobber.
 • Beroligende midler og hypnotika reducerer effekten af B-vitaminer.
 • Det anbefales at tage B-vitamin på samme tid som calcium.
 • Brug ikke afføringsmidler, mens du tager fedtopløselige ingredienser.

Sunde vitaminretter til erektion

Få vitaminer fra mad:

 • Et afkog af tør ingefærrod (perfekt toner op).
 • En blanding af deres nødder og kvalitetstørrede frugter for at genopbygge vitaminmangler.
 • Tørrede frugter tilsat frisk kefir.
 • Oksekød med kartoffelmos.
 • Friske østers med citronsaft.
 • Et afkog af mælk og revet gulerødder som en sund dessert.
 • Fed fisk kogt i en dobbeltkedel.
 • Regelmæssig kogt kyllingæg.
 • Grønne og rejesalat.
 • Friskpresset juice (især fra selleri).

Disse enkle opskrifter hjælper med at holde din styrke i perfekt rækkefølge.

Men det er bedre at nægte koffein, halvfabrikata, røget produkter, bjærgningskrydderier, alkohol, stegte og melretter. Alt dette mindsker din maskuline styrke.

Produktion

Vitaminkomplekser fra pålidelige producenter hjælper med at opretholde erektion i mange år, og sunde fødevarer og en afbalanceret diæt vil forbedre denne effekt.

Hvis du tror på statistikkerne, har omkring 90% af den mandlige befolkning i vores land problemer med den seksuelle side af livet. Og dette gælder ikke kun for mænd i moden alder, men også for unge mennesker.

Vitaminer til mænd til forbedring af styrken vil hjælpe med at genoprette den tidligere seksuelle lyst, ændre sexlivet til det bedre og øge sandsynligheden for at blive gravid hos sunde afkom.

Det handler om kapaciteten hos disse nyttige stoffer, som vi vil tale om.

Hvorfor styrken opstår

Flere vigtige faktorer påvirker mandlig sexlyst. Dets fald kan forklares af følgende årsager:

 • Tilstedeværelsen af dårlige vaner.
 • Økologi.
 • Sygdomme i nervesystemet.
 • Sygdomme i det endokrine system.
 • Sygdomme i det kardiovaskulære system.
 • Usund kost.
 • Genetiske sygdomme.
 • Visse medikamenter.
 • Stress.
 • Mangel på søvn.
 • Stillesiddende livsstil.
 • At være overvægtig.

Hver af disse faktorer kan forårsage impotens. Som regel observeres det hos mænd efter 50 år. Da det er i denne alder, begynder kroppen at udskille mindre testosteron, hvilket er en konsekvens af mandlig svigt.

problemer med styrken i sengen

Hvad kroppen har brug for mandlig styrke

For at øge mandlig libido skal du tilføje visse fødevarer til din kost. Det vil hjælpe med at øge libido. Fødevarer, der indeholder vitaminer for at forbedre styrken hos mænd, inkluderer følgende:

 • Fisk og skaldyr.
 • Nødder.
 • Tørrede frugter.
 • Honning.
 • Kød.
 • Rugbrød.
 • Græskarfrø.

Opmærksomhed! Et meget effektivt middel til at forbedre styrken er følgende opskrift. Honning og ingefær tages i lige store dele, så ingredienserne skal blandes. Tag 1/2 tsk tre gange om dagen.

Derudover, for at øge styrken hos mænd, anbefaler læger at opgive alkoholholdige drikkevarer, kaffe, salt, en række energidrikke samt fødevarer, der indeholder en øget mængde kolesterol.

Ekspertråd

Hvis man tager et vitamin- og mineralkompleks, kan en mand øge sin erektion, normalisere sin fysiske sundhedstilstand og øge immuniteten. Desuden bremses aldringsprocessen.

Under alle omstændigheder skal du sørge for at studere indholdet, hvordan du tager det og tilstedeværelsen af kontraindikationer, før du tager løsningen.

Eksperter anbefaler at dvæle ved et produkt, der indeholder B-vitaminer, zink, selen, jod.Ideelt set når stoffets virkning strækker sig til at forbedre immunitet og ændre seksuelt liv til det bedre.

Sådan opretholdes maskulin styrke

På trods af at repræsentanten for det stærkere køn har gendannet det tidligere seksuelle ønske, er det et vigtigt punkt, at det videre bevares. For at gøre dette skal du følge et par enkle regler:

 • At have et regelmæssigt sexliv er i stand til at opretholde styrken. Der burde ikke være store pauser eller overdrevne her. Det er vigtigt at vælge mellemgrunden.
 • En sund livsstil hjælper med at øge mandlig libido. Forkert ernæring, stress, en stillesiddende livsstil - alt dette påvirker en mands intime liv negativt.
 • En mand skal være opmærksom på sit helbred. Sygdomme som hypertension eller diabetes mellitus kan forårsage impotens. Og dette gælder ikke kun for ældre, men også for unge fyre.

Valget af et vitaminkompleks for at forbedre en mands sexliv gøres bedst sammen med en specialist for at undgå mulige problemer. Lægen hjælper dig med at beslutte og give kompetente anbefalinger. Derudover skal du være opmærksom på dit helbred og prøve ikke kun at have glæde, men også at levere det til din kvinde. Takket være dette vil maskulin styrke konstant være med dig!

Bedømmelse af vitaminer til mænd for at forbedre styrken

typer vitaminer til styrke

Vitaminer til mænd er bioaktive kosttilskud designet tilat genopbygge manglen på visse elementer for at aktivere seksuel funktion, normalisere hormonniveauer, forbedre fertiliteten. . .

Vitaminer, der påvirker styrken

Kosttilskud påvirker ikke direkte styrken, som specielle produkter. Deres handling er at styrke blodkar, øge testosteronniveauet, aktivere blodgennemstrømningen og forbedre nerveledningen. Listen over forbindelser, der er mest betydningsfulde for styrke, findes i tabel 1.

Tabel 1. Vitaminer til styrke

Navn Daglig dosis Indflydelsessfærer
A (retinol) 1-3 mg Ansvarlig for tilstanden af slimhinderne (epitel af de urogenitale organer) og huden, regulerer processerne for celledeling og mineralmetabolisme, normaliserer produktionen af kønshormoner, deltager i syntesen af kolesterol (nødvendigt til produktion af testosteron).
D (calciferol) 0, 02-0, 05 mg Påvirker testosteronproduktion, opretholder libido, muskeltonus, nervesystem.
E (tocopherol, "anti-sterilt vitamin") 10-15 mg Det er nødvendigt til syntese af gonadotropisk (stimulering af produktionen af kønshormoner) hypofysehormon, forbedrer metaboliske processer, stimulerer seksuel funktion. Med en mangel falder evnen til at blive gravid (strukturen af de seminære tubuli forstyrres, et fald i antallet af kimceller).
B1 (thiamin) 2-3 mg Ansvarlig for nerveledning, tonen i nervesystemet. Med en mangel forværres orgasmen, følsomheden af nerveceptorerne i kønsorganerne falder, og kronisk træthed vises.
B2 (riboflavin) 2-3 mg Reguler metaboliske processer, sukker niveau, tynd blodet.
B5 (pantothensyre) 10-15 mg
B6 (pyridoxin) 2-4 mg
B12 (cyanocobalamin) 0, 001-0, 003 mg Det er nødvendigt til transformation af caroten til vitamin A, stimulerer dannelsen af protein og nukleinsyrer.
B9 (folsyre) 400 mcg Deltager i dannelsen af libido. Med en mangel falder libido, kvaliteten af sædceller forværres.
FRA 80 mg Det er nødvendigt for dannelse af immunitet (til forebyggelse af sygdomme i urinvejssystemet) såvel som for absorption af D-vitamin.

Ud over vitaminer har mænd også brug for mineraler (den daglige norm er angivet i parentes): selen (100 μg), zink (15 mg), magnesium (420 mg for mænd efter 30 år), mangan (5 mg), krom ( 50 μg). Alle disse elementer, sammen med planteekstrakter og enzymer, er inkluderet i komplekse kosttilskud.

Hvem har brug for kosttilskud, og hvordan man tager dem korrekt

Kunstige vitaminer bør kun tages, når deres mangel ikke kan suppleres med mad. : sygdomme, fagets særegenheder (polarforskere, kosmonauter, søfolk).

Under normale forhold er det fornuftigt at ty til produkterne fra den ernæringsmæssige industri, når der er tydelige symptomer på mangel på et eller andet element, dvs. bevidst.

For eksempel: læber er ofte sprukne, huden skræller af - drik et kursus af vitamin A og E, og juster derefter kosten til at omfatte fed fisk og vegetabilske olier (der er meget E-vitamin i almindelige solsikkefrø).

Unge mænd har sjældent brug for yderligere tilskud, ogefter 40 år øges behovet for antioxidanter C og Eder hæmmer organers aldringsproces.

Indtagelse af vitamin A bør reduceres, da det akkumuleres med alderen, og et overskud vil føre til leverskade.

Mænd over 45 årmagnesiumtilskud er gavnlige, som også regulerer aktiviteten i det kardiovaskulære systemmed calcium i kombination med vitaminD. . .

Vitaminmangel afhænger også af livsstilen. Har du dårlige vaner (rygning, overdreven alkoholforbrug)?