Er der folkemusik mod styrken?

Mænd efter 30 år mærker ofte en svækkelse af seksuel lyst og erektion. Tilstedeværelsen af dårlige vaner, kronisk træthed, stress, promiskuøs sex og dårlig økologi - alt dette påvirker direkte eller indirekte mandlig styrke.

Med et sådant specifikt problem er ikke alle patienter klar til at se en læge, foretrækker hjemmemetoder. Folkemedicin for at øge styrken hos mænd giver dig mulighed for at opnå gode resultater uden at skulle bruge tid, kræfter og penge på at omgå berømte læger.

Effektive ingredienser

I dit skab og hjemmemedicinskab kan værdifulde ingredienser til fremstilling af en medicin mod impotens have ligget.

urter for at øge styrken
 1. Honning og nødder.De er kraftfulde naturlige afrodisiaka på grund af tilstedeværelsen af zink, vitamin A, E, omega fedtsyrer i sammensætningen. Forbered en tyk pasta fra honning (bi brød, propolis) og nødder (cashewnødder, mandler, pinjekerner, valnødder, hasselnødder osv. ). En dessertske er tilladt om dagen umiddelbart efter en snack.
 2. Hampfrø.Planten har en stor effekt på libido. Til terapi tages 10 g og tørres med salt i en gryde. Tag produktet straks en halv time før samleje. Det vil give blodgennemstrømning til penis og forlænge sex.
 3. Kødsuppe.Opskriften på en velsmagende og sund suppe er længe gået i arv fra generation til generation. Du kan fodre en sulten mand efter arbejde med sådan en suppe ad gangen og hjælpe med at genoprette hans seksuelle lyst. Til 1 portion skal du bruge 100 g rødt kød, 1 løg, nogle majroer, et par blade af brændenælde og mælkebøtte, en halv gulerod. Produkterne sættes i en gryde og koges, stegning tilsættes.
 4. Svampesuppe.Den mest effektive sommersvampesuppe. Sporstoffer og vitaminer i sammensætningen vender hurtigt tilbage til seksuel lyst og giver en god erektion. Du kan også tygge tørrede vinterskovsvampe for at styrke kønsorganerne.

Infusioner og afkog

Folkemedicin for at øge styrken hos mænd har altid inkluderet en række alkoholiske infusioner, urtete og eliksirer. Populære opskrifter er angivet nedenfor.

 • Timian bouillon.For at forberede en drink hældes 100 g frisk eller tør timian med 1, 5 kopper kogende vand. Lad den stå tildækket i cirka 15-20 minutter, og si derefter og drik et halvt krus efter måltiderne.
 • Lovage.Tilføj en knivspids tør samling til forskellige retter og te, andre naturlægemidler til fremstilling af afkog. Hjælper med at etablere seksuel funktion på 3-5 dage.
 • ingefær og honning til styrke
 • Krydret te.For en effektiv drink til impotens, bryg en kølig sort te og tilsæt krydderier til den - ingefær, ginseng, nelliker og safran.
 • Vin med honning.En kombination af naturlig rødvin (1 kop), ghee (0, 7 kopper), frisk aloe (0, 5 kopper) og persillefrø hjælper med at forbedre seksuel aktivitet. Kombiner ingredienserne, omrør og lad eliksiren trække i 10 dage i den mørke zone. Tag 2 spiseskefulde dagligt efter måltider.
 • Infusion af ginseng.Tag urten og kombiner med vodka, lad den stå i 10 dage på et mørkt sted. Du kan også købe en færdiglavet apoteksversion. Tag 20 dråber tre gange om dagen før måltider.
 • Afkog af honning-ginseng.Et effektivt folkemiddel mod styrke forbedrer blodcirkulationen i bækkenområdet. Tag 100 g frisk rod, hak og hæld 500 ml varmt vand. Tilsæt et par spiseskefulde honning, kanel og lad det stå i en termokande i cirka 4 timer. Drik bouillon 1 gang om dagen efter et måltid i et halvt glas.
 • Vin og tørret frugt.For at forberede blandingen skal du bruge 0, 5 ml af en rød hjemmekriger, 1 spsk hver tørret frugt (rosiner, svesker og tørrede abrikoser), granuleret sukker (50 g), en knivspids krydderier (kardemomme, nelliker, kanel). Bland alle ingredienserne og lad det simre på komfuret i en time. Drik umiddelbart før samleje for at hjælpe blodstrømmen til kønsorganerne.

Procedurer

kamille og calendula for at øge styrken

Mange mænd bliver hjulpet af forskellige bade og applikationer til at øge seksuel energi.

Alle råder til at tage et bad med et afkog af laurbærblade kort før samleje. Du skal tage 100 g friske eller tørre blade og hælde en liter kogende vand. Hold bouillonen under låget i en halv time, tilsæt derefter et lille bad og bliv i det i mindst 30 minutter.

Et ekstremt folkemiddel mod potens er en iskompres. Det er nødvendigt at tage et par isterninger, pak dem i naturligt stof og påfør applikationen skiftevis på brystbenet, derefter på halsen og pungen. I hver zone skal "belastningen" være cirka et minut. Gentag proceduren for hver zone 3-5 gange. Det bruges før samleje til en erektion af høj kvalitet.

Sennepsplaster har længe været brugt til behandling af forskellige lidelser. Dyp et par i varmt vand og påfør dine fødder, iført varme frottéstrømper ovenpå. Hold denne kompress i ca. 10 minutter, skyl derefter i koldt vand og gnid dine fødder med et håndklæde. Ved at stimulere de aktive punkter på fødderne opnås en stigning i libido.

Eksperimenter med naturlige ingredienser, og du er sikker på at finde dit eget effektive produkt eller en metode til at genoprette et sexliv.